Betalen

Bij Silss Newborn essentials kun je betalen via I-DEAL. Bestellen gaat eenvoudig via de webshop. Nadat je bestelling geplaatst en betaald is krijg je een bevestigingsmail van je bestelling.

Wanneer je liever wilt betalen door middel van een bankoverschrijving op factuur, via een betaalverzoekje of contact bij het afhalen van een bestelling, neem dan even contact op via de mail: info@silss.nl of stuur een persoonlijk berichtje via social media of de whatsapp functie op de website.

Levertijden

Silss Newborn essentials streeft erna om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Voor producten die op voorraad zijn geldt een gemiddelde levertijd van 2-5 werkdagen. Daarnaast wordt een gedeelte van onze producten met liefde speciaal voor u handgemaakt of gepersonaliseerd. Voor gepersonaliseerde producten met naam hebben we een standaard levertijd van maximaal 10 werkdagen. Producten die speciaal voor u gemaakt worden hebben een aparte levertijd. Deze levertijd staat vermeld bij de product pagina van het desbetreffende product.

Mocht er door omstandigheden een langere levertijd ontstaan wordt u hiervan natuurlijk op de hoogte gebracht. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor drukte bij de pakketdienst.

Verzenden

Alle genoemde product prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. De bestellingen worden voornamelijk aangeboden via Post-NL. Wij hanteren een standaard verzendtarief van €4,95. De bestelling wordt verzonden met Track & trace code. Deze code ontvang je via de mail, nadat je pakketje op de post is gegaan. Bestellingen met een besteding boven de €50,- worden gratis verzonden.

Woon je in de buurt? Dan kan je er ook voor kiezen om op afspraak je bestelling kosteloos af te halen. Deze optie kun je kiezen bij het plaatsen van je bestelling. Je krijg een mailtje of berichtje om een afspraak te maken wanneer de bestelling klaar ligt.

Verzenden naar het buitenland

Bestellingen plaatsen in het buitenland is (nog) niet geautomatiseerd in de webshop. Wil je een bestelling plaatsen vanuit het buitenland, neem dan even contact op via de mail: info@silss.nl of stuur een persoonlijk berichtje via social media of de whatsapp functie op de website.

Bij bestellingen naar het buitenland wordt het tarief van Post NL gehanteerd.