Wij hopen natuurlijk dat alles naar wens is, maar het kan gebeuren dat dit niet het geval is. Heeft u spijt van uw aankoop of bent u toch niet helemaal tevreden? Neem dan altijd even contact met ons op via info@silss.nl. Iedere klacht of opmerking nemen wij serieus. Wij zoeken ook graag met jou samen naar een oplossing.

Je kunt een product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren onder de volgende voorwaarden:

  • Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden.
  • Het product dient ongedragen/ongebruikt, onbeschadigd en ongewassen te zijn.
  • Het is geen gepersonaliseerd product. Producten die voor jou op maat gemaakt zijn kunnen helaas niet geretourneerd worden. Denk daarbij aan producten met naam of eigen tekst.

Als de bestelling aan de voorwaarden voldoet en u wilt gebruik maken van uw herroepingsrecht neemt u eerst contact met ons op via de mail (info@silss.nl). Na een bevestiging van Silss kunt u de bestelling of desbetreffende artikelen binnen 14 dagen terugsturen naar onderstaand adres met bijgevoegd een ingevuld herroepingsformulier. De kosten van het retourneren komen op rekening van de consument. Wanneer wij de bestelling in goede staat retour hebben ontvangen, zullen wij het bedrag van de geretourneerde artikelen terug betalen.  

Het retourneren van artikelen is ten alle tijden op risico van de koper. Silss Newborn essentials is niet aansprakelijk voor het eventueel zoekraken van je teruggestuurde retourpakketje.

Adres:

Silss Newborn essentials

’t Zand 46

5855 BX Well (L)