Silss is een bedrijf ontstaan vanuit een passie gerund door een jong stel, Rowie (links) en Silvie (rechts). Het bedrijf is gestart door Silvie, vandaar de naam Silss afkomstig van Sil’s passie.  Echter kwam Rowie al  vrij snel in beeld binnen het bedrijf. Op dit moment is zij zelfs degene die het meest actief is binnen Silss. 

Kort nadat wij elkaar leerde kennen gingen wij samen werken in de recreatiebranche, waarvan Rowie ook de opleiding ‘Toerismen en recreatie management’ heeft afgerond. Beide hebben we ervaring op gedaan in de recreatiebranche als entertainer en recreatieleider. Wij kijken nu nog steeds terug op een te gekke tijd. Herinneringen om nooit meer te vergeten. Echter na een paar jaar hadden wij besloten dat dit niet ons toekomstbeeld kon zijn. Ieder jaar maanden wonen in het buitenland gaf ons geen vastigheid. Rowie besloot zich om te scholen tot pedagogisch medewerker en is gaan werken in de kinderopvang. Hierbij vindt ze het nog altijd leuk om de kindjes te entertainen. Silvie was ondertussen afgestudeerd aan de PABO en heeft het onderwijs achter zich gelaten en werkt nu ook in de kinderopvang. Daarnaast is Silvie altijd dansles blijven geven, wat haar grootste passie is. 

Na alle keuzes die wij hebben gemaakt bleef het entertainment kriebelen. Na lang denken had Silvie een besluit genomen. Ik start mijn eigen entertainment bedrijf en ga entertainment verzorgen in Nederland. Rowie kon niet achterblijven en nu zorgen we samen dat onze passie werkelijkheid wordt en blijft. Wij hopen mensen te kunnen helpen bij het organiseren van een leuke dag, het verzorgen van een leuke dag en ons plezier over te brengen op anderen.