Het gezicht achter Silss

Daar is hij dan mijn eerste blogpost. Ik ben Silvie en heb vanaf vandaag naast de webshop ook mijn eigen blog op deze site. De gedachte voor een blog bij de webshop spookt al een tijdje door mijn hoofd. Ik zag er echter lang tegenop omdat ik niet wist hoe ik moest beginnen. Hoe reageren mensen erop? Vinden ze het niet stom? Voegt het wel iets toe? Maar waar een wil is, is een weg. Vandaag heb ik alle gedachtes aan de kant gezet en ben ik gewoon begonnen met schrijven en heb het in een keer afgemaakt.

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Silvie Peels-Witte, momenteel 27 jaar en ik ben de gelukkige eigenaresse van Silss. Ik ben geboren en getogen in het Brabantse Waalre en later door de liefde verhuisd naar het Limburgse land. Momenteel woon ik in Well samen met Rowie, die ik vanaf 12-3-’21 mijn lieve vrouw mag noemen, ons zoontjes Vesper en onze konijnen Jax en Jazz. Naast het runnen van mijn bedrijf ben ik ook werkzaam als leerkracht op een basisschool en houd ik er een aantal hobby’s op na. Zo ga ik met veel plezier paardrijden en ben ik fan van puzzelen en spelletjes spelen.

Maar dan de blog. Je zult je nu vast afvragen maar er bestaan toch al 52035296305278 andere blogs, dus waarom dan blog nummer 52035296305279? Ja dat klopt, maar er bestaat nog geen blog over mijn leven, belevenissen en kennis. Dat wil ik graag met jullie delen. Vind ik mijn leven dan zo interessant? Dat niet hoor, maar ik krijg vaak vragen over ons leven, over het moederschap, het donorschap wat betreft de zwangerschap en het opvoeden van Vesper. Als ik dit verhaal deel krijg ik altijd mooie reacties, wat voor mij een motivatie is om het met andere te delen. Hopelijk haal je hier iets uit.

De komende tijd zal ik gaan bloggen over verschillende onderwerpen. Zo zal ik jullie meenemen in mijn leven, maar ook mijn bedrijf. Daarnaast wil ik jullie graag kennis en tips mee geven over verschillende onderwerpen die passen binnen het thema baby en kids, zwangerschap en ouderschap. And last but not least ons leven samen als twee vrouwen en hoe wij een kindje mochten krijgen met behulp van twee geweldige mannen. Dit is namelijk een vraag waar veel belangstelling naar getoond wordt en hopelijk kan ik  hier andere mensen mee inspireren.

Hopelijk zie ik je de komende tijd nog vaak terug op mijn blog. Laat gerust een reactie achter en laat vooral ook weten waarover jij graag mee informatie wilt, wat je graag leest of wat vragen zijn die je graag beantwoord wilt hebben.

Liefs Silvie